TENT en Witte de With verbouwen

1501_2_WDWTENTfacade

“De verbouwing behelst het vergroten van de ramen in de gevel en een herindeling van de begane grond, waar Witte de With eveneens een tentoonstellingsruimte in gebruik zal nemen. […] De verbouwing start half september 2013 en zal duren tot januari 2014. Tijdens de verbouwing blijven alle tentoonstellingen en evenementen van TENT en Witte de With toegankelijk.”

tentrotterdam.nl/events/actueel/20130916_verbouwing.php

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*