Who’s Afraid of Red, Yellow and Blue III kan gered worden.

f889ec0c-2151-456d-9ad0-81352e35ca83_Rapport voorplat_preview

    Een whopping fraaie cover; zo goed gevormveegd – die wekt vertrouwen.

Puik staaltje onderzoeksjournalistiek (onderste steen boven) van Jhim Lamoree. Het hele verhaal over Who’s Afraid of Red, Yellow and Blue III versus Goldreyer. De koning van de verfroller “Geknoei: incluis uitvergrote rode verfspat van Goldreyer in de blauwe strook van het schilderij.” die met hondermiljoeneneis Amsterdamse ambtenaren in hun hok wist te blaffen blijkt evenwel de door hem zwierig gehanteerde huiskamerverf met vernislagen te hebben gesepareerd van het doek.

“het schilderij Who’s Afraid of Red, Yellow and Blue III is níét kapot gerestaureerd.”

vn.nl/Archief/Samenleving/Artikel-Samenleving/Het-verloren-schilderij-kan-gered.htm

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*