Szpilman Award 2013

ad-13-09

“The work must have been realized between October 1, 2012, and September 30, 2013.

Send in application plus documentation by post to: SZPILMAN AWARD, Patrick Koch, Auguststrasse 26a, 10117 Berlin, Germany

Closing date: September 30, 2013 (postmark).

Applications by e-mail are NOT accepted.”

Oef, een beetje laat… staat al een maand in de reservemap en hoog op de to do list… Dan hoop ik maar dat u er een beetje vertrouwd mee bent. Vandaag de laatste dag voor deelname aan de Szpilman Award 2013. En houd rekening met het gegeven dat het poststempel geldt als bewijs van tijdige inzending.

award.szpilman.de/informations.html

Enkele winnaars/genomineerden van vorige edities:

w.min.01

Winnaar 2012, erg goed (klik voor leesbare tekst) MINA MINOV Bribe a Jury

“Miná Minov offers the jury an unequivocally pact.”

w.wac.02

AMANDA WACHOB
Luke Skywalker project

Amanda Wachob tattooed a portrait of Luke Skywalker with the intention of having Luke’s hand actually laser removed from the tattoo (Luke Skywalker has his right hand lasered off by Darth Vader in the ‘Empire Strikes Back’).

w.hor.06

DAVID HORVITZ
Public Access

David Horvitz drove up the entire coast of California and stopped at every coastal access-point, where he took a picture of the ocean, with him standing somewhere in the scenery. He then uploaded these pictures onto the according Wikipedia-articles off all of those beaches. After some time, several Wikipedia-editors recognized the fact, that there´s always the same person on each shot of those beaches and edited or deleted the pictures, but you can still find him, if you search!

w.thi.03

ALEXANDER THIEME
Embedded

Alexander Thieme stands in the countryside and paints himself in the colours and structures of the background.

U kent Szpilman natuurlijk van a Potz!Blitz!Szpilman!, een van uw favoriete weblogs, met een langdurige hoogwaardige beeldfeed.

Laatste uren van inzenden kortom, hoogste tijd voor weer eens een Nederlandse winnaar/genomineerde:

award.szpilman.de/informations.html

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*