Ed Ruscha @ TateShots

Ed Ruscha @ TateShots

“He explains he “had no real agenda or message” when photographing the swimming pools, gas stations and parking lots of Los Angeles yet found an artistic value and new perspective in shooting the scenes from above.”

Ruscha aan het woord over zijn fotoboeken.

Youtu.be/-1R44im-zwQ (video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*