Jonas Wijtenburg

Jonas Wijtenburg

    Ruining the Folly #2

Jonaswijtenburg.nl

Jonas Wijtenburg

    Jack.2, 2012.

“[…]made out of more then 400 wood joints is a “tool” I constructed in order to make my sculptures. The tool is used as you would use a car jack, in order to lift, create pressure, hold.”

Jonas Wijtenburg

    While using Jack, 2012.

“[…]a temporary sculptural constellation, that consists of different elements I was working on in my studio at that given time. Being asked to partake in the groupexhibition “Black mountain College” at W139 I made a large wooden Jack in order to compress and hold all the different elements into one sculptural gesture.”

Jonas Wijtenburg

    Stapel 1.

Jonaswijtenburg.nl

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*