Iepe Rubingh als gebakken aardappeldeeg

als gebakken aardappelpoeder

“Een real life cast van freestylers, skaters, 3D kunstenaars en freerunners deelt hun liefde voor RAS in een urban wereld vol fun, power en passie…”

Vanochtend gespot op de lokale kijkbuis, Iepe klassieker omgekat tot patatje met.

Iloveras.nl (video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3550 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. ik snap dat hele idee ‘raspatat’ niet. waarom zou je van een aardappel aardappelmeel maken, er dan weer water bijmikken om puree te maken, daar weer frietvormige slieten mee kleien, terwijl je van gewone piepers toch prima friet kan maken. elke weg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*