About Niels Post 3653 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. ik snap dat hele idee ‘raspatat’ niet. waarom zou je van een aardappel aardappelmeel maken, er dan weer water bijmikken om puree te maken, daar weer frietvormige slieten mee kleien, terwijl je van gewone piepers toch prima friet kan maken. elke weg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*