Een perfecte dag op de Martinitoren

den Ouden Grijsaard

Lou Reed stayed in November 2008 in Groningen on the occasion of a concert of his wife Laurie Anderson at the Oosterpoort. on invitation he visited on the afternoon of November 1 the carillon in the tower of the church of St.Martin (Martini tower). City carilloneur Auke de Boer gave a tour and Lou and Laurie played the carillon. Lou was very interested in the historical instrument and gave later his permission to use Perfect Day for a special event on the carillon. the tribute was played on Saturday, November 2, 2013. exactly 5 years (and one day) after the visit og Lou and Laurie”

Youtu.be/9C_zAlF6mwY (video na de klik)

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*