Tom of Finland @ MOCAtv

Tom of Finland @ MOCAtv

“Famed erotic artist Tom of Finland made as much of an impact on the lives of individual men as he did on the history of masculine representation. On a palm tree-lined street in Echo Park sits the Tom of Finland Foundation, a site that testifies to both personal and historical memory.”

Youtu.be/jkCnzCI66RQ (video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*