Roberto Lange & David Ellis

Roberto Lange & David Ellis

    The Message, 2010.

‘The piece is called “The Message” and it is based on the Grandmaster Flash song “The Message.” So, it types out the lyrics and keeps the lyrics in tempo of the beat. The piece was made by David Ellis and myself. David Ellis he put the whole sculpture together and did the whole concept and I did the musical composition aspect of it.”’

Youtu.be/sOZi8Dd80LI (video na de klik)

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*