Over ontsporen gesproken I: Oltmans VS Van Dis

Krom u tenen: retespannende beschavingstelevee uit 1985, van verbijsterend en openhartig tot met gestrekt been erin, vals en ronduit hilarisch.

“Iemand in zijn hemd zetten, de nieuwe journalistiek. Onevenwichtig, onbetrouwbaar en arrogant. Waarom moet jij bewijzen dat je mij eens even flink aan de tand zult voelen op de basis van de boeken van me die je niet gelezen hebt en eh dan es even iemand voor schut zetten?”

youtube.com/watch?v=2IkeaRXCGJQ

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*