Rheum

Rheum

    “[…]something along the lines of interesting material not needing interesting authors.”

Papieren variant door het Belgische platform voor gevonden beeld en tekst. Onder de titel Rheum niet de website uitgeprint en gebonden in hardcover maar honderd pagina’s verse vangst en essays. Random rondbladeren gaat met papier een stuk natuurlijker dan op een website en daarom is denk ik het boek beter dan de website (hoewel).

Hardcover en voor € 35 van u middels een mailtje richting België.

Foundfootage.be/test

Rheum

Het zoekplaatje van de dag.

Rheum

Rheum

Rheum

Rheum

Rheum

Rheum

Rheum

Een van de sponsoren is in dezen wel heel toepasselijk.

Rheum

Het beeldjutters team van dienst.

Hardcover en voor € 35 van u middels een mailtje richting België.

Foundfootage.be/test

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Rheum is ook verkrijgbaar in verschillende betere boekenwinkels en musea in de Lage Landen en daar buiten. Voor adressen, raadpleeg de website!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*