Koen Taselaar en Marijke Appelman: Kwartet

pijltekst

kunstkwartet

Nu officieel gelanceerd, het illustere kunstkwartet van Koen Taselaar en Marijke Appelman. een veeltal viertallen stereo in multiplex: kunst die op kunst lijkt, kunst die kunst is, kunst als zodanig. De waan van de dag in een doosje.

“Heb jij voor mij uit de serie driehoekjes in de hoek een driehoekje in de hoek” Genadeloos en onverslaanbaar, felrealistisch en verhelderend.

Een feest om te spelen, een feest om te hebben.

Een buitengemeen fascinerend Sinterklaas (rap en snel zijn) en/of kerstcadeau, maar vooral voor kunstfreaks met gevoel voor smaak en onderscheidingsvermogen een verrassende must have.

Gelimiteerde genummerde editie van 500, voor 30 euro bestelt u er een bij Koen Taselaar – koen.taselaar@gmail.com of bij Marijke Appelman marijkeappelman@gmail.com
Meer info:
kwartetkwartet.tumblr.com

About Jeroen Bosch 4744 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Vroeg het me af; hoe zijn de kopieerrechten van de makers van de originele foto’s voor zoiets eigenlijk geregeld?

  2. die zijn niet geregeld natuurlijk, lijkt me verder ook geen probleem

    goed initiatief

  3. Het idee is inderdaad sympathiek, maar het lijkt mij eerlijk gezegd wel een potentieel probleem. Hopelijk loopt het zo’n vaart niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*