George Kuchar @ RE/Search

George Kuchar @ RE/Search

V. Vale sinds 1977 actief als schrijver en uitgever ineen onder de namen Search and Destroy en RE/Search. Ik kende het nog niet maar welk een ontdekking, alleen al de lijst met boeken is om te watertanden. En allemaal ook nog eens bijzonder betaalbaar. Voor $ 9,99 kocht ik mij bovenstaand prachtexemplaar over George Kuchar, de in 2011 overleden underground filmmaker.

Researchpubs.com/shop/george-kuchar/

George Kuchar @ RE/Search

Honderdzesentwintig pagina’s aan parels van wijsheid en geniale one-liners, extra bijzonder voor wie Kuchar ooit in levende lijve heeft horen spreken.

George Kuchar @ RE/Search

George Kuchar @ RE/Search

George Kuchar @ RE/Search

George Kuchar @ RE/Search

Buitengemeen productief en koning van de alliteratie, Willy Vandersteen kan wel inpakken.

Kent u het werk van George Kuchar en zijn broer Mike nog niet dan zijn het bovenstaand boekje en deze documentaire twee heel goede introducties.

Slechts $ 9,99 (€ 7,86!). Een pdf downloaden is duurder.

Researchpubs.com/shop/george-kuchar/

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*