5 lessen uit een Tilburgse rel: oppervlakkige krant bepaalt oppervlakkige cultuurpolitiek

Kutkritiek in BD:

“Het komt, zo verklaart de manager, doordat de werkdruk zo hoog is en doordat de desbetreffende journalist de kunstsector eigenlijk niet kent, maar hij moet wel over alles schrijven, want hij is de enige op de redactie. Maar ook omdat hij eigenlijk sportjournalist is: “Hij is net begonnen aan een cursus kunstgeschiedenis.””

Het ging al een tijdje rond op Facebook, CP duidt en vat samen. Must read:

cultureelpersbureau.nl/2014/01/vijf-lessen-uit-een-tilburgse-rel-oppervlakkige-krant-bepaalt-oppervlakkige-politiek

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*