C.o.C.A Commission 2013

1 Rory Pilgrim

    Rory Pilgrim

Collectors of Contemporary Art (C.o.C.A.) is een zestal verzamelaars die een duit in een gezamelijk zakje steken. Zo voorziet deze club jaarlijks een kunstenaar van de middelen om een nieuw werk te realiseren. De kunstenaar wordt geselecteerd door een curator. Vorig jaar was dat Amira Gad, dit jaar Laurie Cluitmans en Arnisa Zeqo. Dit tweetal koos voor Rory Pilgrim.

Pilgrim, vooral bekend om zijn muzikale compsities en -performances, greep deze gelegenheid aan voor een grote stap in zijn carrierere: zijn eerste film. Zaterdagavond werd ‘Sacret Reposotories’ voor het eerst vertoond gevolgd door een v&a door Cluitmans en Zego. De film is een autobiografisch geladen spiritueel onderzoek naar de potentie van film.

Alleen zondag 9 februari nog te zien in het auditorium van Witte de With. T/m 2 maart is Rory Pilgrim’s solotentoonstelling ‘The Salt and the Leaven’ te Rongwrong.

2 Laurie Cluitmans

Laurie Cluitmans

3 Arnisa Zego

Arnisa Zego

4 Amira Gad

Amira Gad

6 Pilgrim, Reposotories, 2014

Pilgrim, Reposotories, 2014

5 Alexander Ramselaar

Alexander Ramselaar is voorzitter van C.o.C.A.

7 zeqo, pilgrim, cluitmans

Zeqo, Pilgrim, Cluitmans

8 publiek

9 publieka

10 bite

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*