SellYouLater™ Quantifying the Emerging Art Market

1511627_10152210710229793_1614223129_n

    (Foto “How to fuck up works by Ned Vena and Jacob Kassay at Gemeentemuseum Den Haag.” FB A.Mayhew)

De glans is een beetje af van de Jan Kassa’s (all shine is gone #LIQUIDATE) waar voor Ned Vena (doubles est. #BUYNOW, a reasonable sale here #BUYNOW) seinen op groen staan. Althans volgens SellYouLater™, Quantifying the Emerging Art Market.

Het zijn maar waan van de dagkoersen, wind- of winsthandel. Verkopen Beier, McEwen, Lowman. – maar dat wist u zelf ook al- om Staniah, Farah en Black te kopen. Nah,ik zou toch anders tippen.

“The algorithm facilitated a 4200 percent return on investment over a 16 month period. […] We provide clarity in an opaque market by providing actionable forecasting to collectors and institutions seeking entry to the emerging art market. “

Kunstalarm zou je zeggen. Maar en edoch:

“Is this real or is this an art project?
It is real.”

artspace.com/magazine/news_events/sellyoulater

Kortom genieten maar, zolang het nog kan. Het zijn de twietjes “market makers self-bidding, good time to #SELLNOW” of “few signs of life in the TA market #SELLNOW –> #LIQUIDATE” die amusementswaarde leveren.

sellyoulater.com

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*