De Mandela Mobiel

Mandela Mobiel

    “The BMW 2004 318i Sports Saloon signed by Nelson Mandela.”

“One of only 10 ‘Democracy Cars’ built by BMW in 2004 to commemorate a decade of democracy in South Africa will go under the hammer on April 28 at Bonhams Collector’s Motor Cars and Automobilia Sale at the Royal Air Force Museum in Hendon.”

Blouinartinfo.com/news/story/1024088/mandela-signed-bmw-to-go-under-hammer-at-bonhams

Was getekend

Kijk, ziet u wel.

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*