Bram Braam @ Frank Taal

Bram-Braam-Frank-Taal

Fijnmazig geboxete sloopkuis. (De)constructiewerken. Uit elkaar gehaalde in elkaar gezette omgeving in vierkantjes. Nee, niet zo straf als Marian Teeuwen met haar hele huizenblok: hier zijn objecten, dingen gemaakt.

Bram Braam bij Frank Taal nog tot 20 juni.

franktaal.nl/expositie/show/b[…]rrow.html

Bram-Braam-Frank-Taal-8pg

Aansprekend, diverse lagen esthetica.

Bram-Braam-Frank-Taal-45jpg

Gebroken gesneden gipsplaat, vaak achter glas.

Bram-Braam-Frank-Taal-4

Bram-Braam-Frank-Taal-3

Nu en dan met raam en tegelwerk.

Bram-Braam-Frank-Taal-2

Bram-Braam-Frank-Taal-11

Zo ‘gehangen’ een beetje tuttig, verworden tot kunstobject. Net te kunstmatig stijf. Los schuins tegen de muur gezet (waarschijnlijk) echter vol leven en misschien wel beste werk van de tentoon. Ruildeuren. (Die ik graag op Half Empty had gehad.)

Bram-Braam-Frank-Taal-10

Bram-Braam-Frank-Taal-14

Bram-Braam-Frank-Taal-13

En divers klein fotowerk.

Bram-Braam-Frank-Taal-12

Bram-Braam-Frank-Taal-154

nog tot 20 juni.

franktaal.nl/expositie/show/bram_braam___how_long_is_now__city_of_tomorrow.html

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. :-). Aardig dat Marjan Teeuwen wordt aangehaald. Juist deze kunstenaar nodigde Bram uit om deel te nemen aan de afscheidstentoonstelling van Hendriekje Bosma als curator en conservator van de VU-kunstcollectie IN TRANSIT. Opende gisteren.
    Elke genodigde kunstenaar mocht een jonge veelbelovende kunstenaar voordragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*