Contacts

Contacts

“This book helps the reader to make and build contacts. These business cards are based on ten years excessive networks and are a selection of key decision makers and multiplers. This book is an art project, political statement, phone prank template, a perfect gift. Depending on your perspective and depends on how you use it.”

Maar dat is handig, het handen schudden en praatjes maken is al voor u gedaan. U hoeft de deur niet meer uit. De contactgegevens van tweehonderdachtenzeventig sleutelfiguren uit kunst & media voor u gescand en gebundeld in boekvorm.

Vanaf 7 augustus te koop voor slechts € 5,90.

International-neighborhood.de/books/contacts/

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*