Rusland weigert visa Topp & Dubio

14-Koroche-detail1

Voor een beeld bij een filmfestival – hoe onschuldig kan het zijn?

De klimaatcrisis gooit roet in het eten. Mok alom, Rusland weigert visa kunstenaars.

Uit het persbericht:

“De uitvoering van een Nederlands kunstwerk in een park in het Russische Kaliningrad gaat niet door. Het Haagse kunstenaarsduo Topp & Dubio heeft het project maandagmiddag, vijf minuten voor vertrek van hun vlucht vanaf Eindhoven Airport, afgeblazen. […] Topp & Dubio hopen het project volgend jaar alsnog te realiseren, als het politieke klimaat het toelaat.”

Het gaat over dit project:

topp-dubio.nl/14exhibitions/14-Koroche-Kaliningrad.html

About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*