Navid Nuur in gesprek met Michiel van Nieuwkerk bij Nest

Navid Nuur in gesprek met Michiel van Nieuwkerk bij Nest

‘“Ik zag je net aan je werk pulken, is het niet meer goed?”, vroeg van Nieuwkerk. “Nee, het valt eraf. Ik moet het opsnijden en dan is het weg”, antwoordde Navid.’

Jegensentevens.nl/2014/11/navid-nuur-in-gesprek-met-michiel-van-nieuwkerk-bij-nest/

Niels Post
About Niels Post 3528 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*