Jessamyn Lovell

Jessamyn Lovell

    Mug shot, 2012.

“My identity was stolen by a San Francisco-based woman named Erin Hart in 2011. Dear Erin Hart, is a body of work made in response to crimes Erin Hart committed using my name and identity. In an effort to piece together my transgressor’s crime spree, I documented relevant places, interviewed witnesses, hired a private investigator, and even photographed Erin Hart being released from jail. Through photography, video, and other forms of documentation, I make an attempt at understanding this woman and the course of events that brought their lives together.”

Jessamynlovell.com/portfolio/Dear_Erin_Hart/index.html (via BD)

Jessamyn Lovell

    My Fingerprints, 2011.

Jessamyn Lovell

    Stake Out, 2013.

Jessamyn Lovell

    Gas station, 2013.

Jessamynlovell.com/portfolio/Dear_Erin_Hart/index.html

About Niels Post 3644 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*