Publieksprijs Art Rotterdam Intersections Beste Buren Zoro Feigl

Zoro_Feigel_02

Supercool en dank alle stemmers! Genomineerd met Nest’s Enrico Gaido en Hotelmariakapel Artun Alaska Arasli ging in een eindeloze ceremonie in Lantaren Venster afgelopen zondag Trendbeheer presenteert Zoro’s Untangling the Tides lopen met de publieksprijs. Wat ik helaas missen moest. Ik lag al ziek te bed. En nog steeds. Mooi moment voor een servermigratie. Stel we zijn even uit de lucht, dan tikte ik wat DNS scheef. Komt allemaal goed en gefeliciteerd Zoro!

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. ja dat komt ervan: beterschap
    (ik zou als een echte Galerie wel de helft van die prijs claimen overigens: gefeliciteerd)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*