Bridgeport Barley Wine

Edmar bier

Marz Community Brewing Co. is dedicated to making small, artisanal bastches of beer in a sustainable and socially responsible manner.”

Bier voor de fijnproever. Doet denken aan een IPA, laat zich het best drinken op kamertemperatuur en is alleen te koop in Nederland: Bridgeport Barley Wine.

Een samenwerkingsbiertje tussen Brouwerij ‘t IJ in Amsterdam en de nanobrouwers van Marz Brewing uit Chicago. Marz Brewing, sinds 2013, is nóg een nieuw project in het leven en werk van culturele duizendpoot Edmar Marszewski.

Een kleine greep uit Marszewski’s overweldigende output vindt u op Lumpen.com. Door de jaren heen is hij ook behoorlijk actief in Nederland middels projecten met Extrapool, De Player, VHS Festival, Whatspace, Impakt en Trendbeheer (in 2008, 2009 en 2010). U drinkt niet zomaar een overheerlijk bier.

Verkrijgbaar bij uw lokale Brouwerij ‘t IJ verkooppunt:
Brouwerijhetij.nl/bieren/bridgeport-barley-wine-2/

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*