Ties ten Bosch & Mike Ottink @ Frank Taal

IMG_8997

Gaat wonderschoon samen – een duo als waren ze zo geboren. Toch had ik graag een solo van Ties Ten Bosch gezien, ze hebben inhoudelijk niets met elkaar uit te staan. Vrolijke kleuren Mike Ottink in ontmoeting met Ties’ meer conceptuele abstractie maken een meer esthetisch schouwspel. Ook leuk overigens. Maar het mist pointe en bite.

franktaal.nl/expositie/show/reverse_causality___mike_ottink___ties_ten_bosch.html

IMG_8993

De mooiste hoek met centraal Ties’ remains (after Qiu Zhijie) uit Witte de With geroofd van verse context voorzien.

IMG_8995

Hondsmoeilijk werk met krabbelschrift “ready made” netjes net leesbaar. Verschrikkelijk mislukt of juist buitengemeen prikkelend? Ik gooi het op het eerste – denk ik. In ieder geval het meest fascinerende werk.

IMG_8996

IMG_8998

IMG_8999

Mike Ottink – Lowering entropy

IMG_9002

Ties Ten Bosch – Remains after Angela Bullock

IMG_9003

IMG_9004

IMG_9005

IMG_9007

IMG_9008

Mooiste werk Ottink – een reusachtige Moleskine volgeschilderd.

IMG_9009

IMG_9010

IMG_9011

Nog tot 27-3.

franktaal.nl/expositie/show/reverse_causality___mike_ottink___ties_ten_bosch.html

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

5 Comments

  1. Precies! ik ben wat allergisch voor handschrift vrees ik en de hang naar het performatieve. Maar dat maakt het werk perfect dubbelzinnig. Het is iig veel meer aanwezig dan die grijze, die meer last heeft van Ottink overigens. Je kijkt er anders naar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*