The Fallen of World War II

The Fallen of World War II

De Tweede Wereldoorlog is de oorlog met het hoogste aantal slachtoffers uit de geschiedenis, zowel wat betreft militaire als burgerdoden. In The Fallen of World War II wordt de waanzin gecategoriseerd en uitgedrukt in infografiek alsmede afgezet tegen de gewapende conflicten van nu. De aantallen zijn duizelingwekkend.

Zie ook de website Fallen.io

Vimeo.com/128373915 (via OC, video na de klik)

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*