10 jaar trendbeheer

10 jaar trendbeheer

“Dat betekent 10 jaar rondstappen in de Rotterdamse en Nederlandse wereld van de beeldende kunst èn daar dan op on-orthodoxe wijze verslag van doen op het internet. De site vormt een belangrijk en snel alternatief voor de klassieke kunstkritiek, door niet bezwaard door een overmaat aan kunsthistorische kennis of culturele ambitie direct intuïtief te reageren op wat gezien wordt. De site is open en vele mensen hebben daar aan bijgedragen en dragen daar nog steeds aan bij, maar degenen die de site dragen zijn Jeroen Bosch en Niels Post, elk is met zijn verschillende invalshoek het gezicht van trendbeheer. Hulde heren!”

Mooie woorden van Kees Koomen, eigen openingsverslag is onderweg en later vandaag online.

Chmkoome.wordpress.com/2015/09/04/10-jaar-trendbeheer/

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Graag sluit ik me aan bij de woorden van Kees. Mooie tentoonstelling op mooie plek, geweldige site met een ijzersterke formule. Hulde Niels en Jeroen. Jullie zijn het kunstklimaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*