Abner Preis @ Harlan Levey Projects

Abner Preis @ Harlan Levey Projects

“The show is in collaboration with WORM I collected 11 songs based on the idea of hope from different amateur choirs. Voix des Voyageurs, Zinnechoeur, Hart voor Hard parade, the Brecht Eisler Choir, Tapalanote Gay Sports Choir, Kuumba Flemish African Center, Amsterdam boxing club choir, Waalse kerk choir & rootscore choir.

In the installation I play these songs- while you play an impossible game of golf surrounded by new talent which is arriving by rubber boat, then they go camping, they they are in the city, and in the end having thanks giving dinner at home. A very happy ending. As usual.”

Verplichte kost voor wie een dezer dagen in Brussel is.

T/m 20 mei a.s.

Hl-projects.com/…eat-shit-smile/

Abner Preis @ Harlan Levey Projects

Abner Preis @ Harlan Levey Projects

Abner Preis @ Harlan Levey Projects

Abner Preis @ Harlan Levey Projects

Abner Preis @ Harlan Levey Projects

Abner Preis @ Harlan Levey Projects

T/m 20 mei a.s.

Hl-projects.com/…eat-shit-smile/

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*