Rob Scholte in gesprek met Marc Bijl

[arve url=”https://youtu.be/KNXx4WWiwEQ” /]

Scherp en ontwapenend als altijd, de post-internet-punker uit Berlijn.

‘“Ik geloof heilig dat wanneer je om te exposeren, jezelf als een soort “nieuwe helden” overal in de wereld je gezicht laat zien, dan gaat dat ook gebeuren”. Bijl voelt zich een beetje een kameleon die zijn werk aanpast aan zijn omstandigheden en de tijdgeest, maar uiteindelijk gaat het vooral over hemzelf.’

Robscholtemuseum.nl/cafe-weltschmerz-hot-commodity-in-de-kunst-rob-scholte-met-marc-bijl/

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*