Atelier Barbara Polderman

Atelier Barbara Polderman

Barbara Polderman (1971) werkt gestaag aan een groeiend oeuvre van sculpturen, wandkleden en collages. De collages vormen het uitgangspunt voor de wandkleden, die een verrassende tactiliteit hebben. De beelden zijn gedachten die vorm krijgen in verstilde stoffen, aaneen genaaid, overheen geborduurd , combinaties van alle mogelijke materialen. Dieren hebben steevast een bijzondere rol in het werk, maar meestal niet als dier. De kunstenaar werkt in een prachtig atelier achter in de tuin in Arnhem.

Barbarapolderman.nl

Atelier Barbara Polderman

Atelier Barbara Polderman

Atelier Barbara Polderman

Atelier Barbara Polderman

Atelier Barbara Polderman

Atelier Barbara Polderman

Atelier Barbara Polderman

Atelier Barbara Polderman

Atelier Barbara Polderman

Atelier Barbara Polderman

Atelier Barbara Polderman

Atelier Barbara Polderman

Barbarapolderman.nl

About Inge Pollet 40 Articles
Schrijver, dichter, ex-kunstenaar. Werkt als tentoonstellingsmaker en projectontwikkelaar. Plaatsmaker voor kunst en poëzie. Redacteur, nadenker. Wildspotter buiten en binnen het veld. Atelierbezoeker. Hardloper. Sterrenkijker.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*