Carla Klein @ Tanya Bonakdar

Toch wel behoorlijk bijzonder dat de Rotterdamse kunstenaar Carla Klein in Chelsea New York voor de zoveelste keer op rij een grootse solo heeft bij Tanya Bonakdar. (En een kort stukje in The New Yorker; hoe stoer is dat.) Met voor mij heel nieuw werk: geen loze ruimtes en feërieke uitzichten in blauwgroen maar kassen in grijzen en bruin.

Nog tot 15 februari.

tanyabonakdargallery.com/exhibitions/carla-klein_9

(Foto’s Carla Klein en Tanya Bonakdar Gallery.)

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*