24 uur interview Gary Hill nu in Arminius

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=WJJClE42gek” /]

Zojuist begonnen tot morgen 20:00 uur; een interview met de kunstenaar Gary Hill. Inderdaad 24 uur met gelijk de vpro deed met diverse presentatoren en koek en zopie en slapen maar dan nu live en zonder edit. Live stream op de wereldwijde kijkbuis. U kunt ook af en toe inloggen.

arminius.nu/programma/24-hours-with-gary-hill

Kunst als duursport: Abramovic die een paar maanden gaat zitten, Jeroen Jongeleen die naar de opening van zijn show van Rotterdam naar Brussel rent, Guido van de Werve die van alles doet maar vooral ook vaak lang en hard. Roman Opalka die één tot een miljoen opschilderd. Les Stewart die één tot een miljoen optypt. Er is duidelijk een markt voor artistieke duursport.

Geen zinnig mens zou het doen, 24 uur interviewen. Maar omdat het zo apart en bijzonder is en veel werk, het argument dat kan mijn kind ook is sowieso van tafel.

 
Er is niet maar één interviewer, een heel team staat paraat: Alex Adriaansens, Catherine David, Lars Henrik Gass, Krist Gruijthuijsen, Gerard Hadders, Hans den Hartog Jager, Gert Hoogeveen, Jacinto Lageira, Philip Peters, Sandra Smets, Benjamin Weil and Mickey Yang. Go! See! Do! Nu in Armenius Rotterdam tegenover Boijmans.

Meer info over Gary Hill, het interview en de expo in West:
westdenhaag.nl/exhibitions/18_02_Gary_Hill

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*