Opbouw/preview Hadassah Emmerich Nadia Naveau @ Park Tilburg

Islands in the stream opent aanstaande zaterdag 24 maart om 16:00 uur. Fantastisch nieuw werk Hadassah Emmerich, la sublime, geweldige selectie beelden Nadia Naveau.

Komt u ook?

park013.nl/tentoonstellingen/view/41

Tiens, en toen?

 
Gaat dat zien, heden gereed, niet te missen prachtexpo. Nog even de poetsdoek erover, kleine kuis, hier en daar een ongerechtigheid wegstiften et voila: Islands in the Stream, mooie dubbel Hadassah Emmerich en Nadia Naveau. Openingswoord Rob Scholte.

park013.nl/tentoonstellingen/view/41

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*