About [Redactie] 9013 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

  1. Geen idee hoe conflictueus het a titre personel uit de hand is gelopen tussen Rob en de afwezige burgemeester, maar het recht hebben gesteld dat dat zo is en dat als zodanig ook uitoefenen is in ieder geval publicitair niet zo slim. Bovendien – waarom in hemelsnaam niet dat museum daar publicitair uitgebuit? Is er iets anders in Den Helder behalve de boot naar Texel?

    Seniorenpartij loopt lekker niet te hard van stapel:

    “Na afloop verklaarde initiatiefnemer Remco Duijnker dat er gedurende de dag nog overleg was geweest met meerdere partijen en dat toen is besloten nog even af te wachten. De motie is niet in de prullenbak beland, maar kan eventueel tijdens de eerste echte raad op 23 april nog in worden gebracht. Dat kan te laat zijn, want de gemeente mag vanaf 13 april tot ontruiming overgaan, maar Duijnker heeft goede hoop. Hij (en enkele andere partijen in de raad) verwachten op korte termijn “een signaal vanuit het college”. Een signaal in positieve zin voor Scholte.”

    https://denhelderactueel.nl/2018/03/motie-over-scholte-museum-bleef-achterwege/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*