Inzamelactie schoonmaak Blauwe Golven Arnhem

Het plein poetsen poetsen. Laat de Blauwe Golven blinken.

“Een verdienstelijke schoonmaakactie met water en borstel van enthousiaste medestanders in september 2017 bleek niet voldoende om de vuilaanslag van jaren weg te poetsen. Een grondige en professionele schoonmaak van een substantieel deel van het oppervlak is nodig om publiek en gemeenteraad te laten zien dat Blauwe Golven er weer even schitterend kan uitzien als vroeger. […] Iedere donateur krijgt in juli een ansicht van Blauwe Golven met een woord van dank en een handtekening van Peter Struycken.”

behoudblauwegolvenarnhem.blogspot.nl/2018/05/laat-blauwe-golven-blinken_16.html

About Jeroen Bosch 4734 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*