Tireless Line @ Het Wilde Weten

    Wouter Venema

Namen en rugnummers moet ik u even schuldig blijven, die volgen nog, alsmede een fijn overzicht. Ik was kort bij de opbouw en wat is er machtig fijn gedetailleerd tekenwerk te zien op Tireless Line van Wo Meine Sonne Scheint (Beatrijs Dikker & Bas Ketelaars) nu in Het Wilde Weten.

Werk van Wouter Venema, Isabell Schulte, Christian Pilz, Alexandra Roozen, Marc Nagtzaam, Bas Ketelaars, Kim Habers en Hannelore van Dijck.

Te zien nog tot en met zondag.

“The exhibition brings together six artists who use the repetitive and process-oriented qualities of the medium in particular. Not the fast line but a form of patient repetition stands in the foreground. Instead of forming narratives by figurative elements, structures are constructed that make the process behind the drawing visible, and reflect a personal experience of space and time.”

Expo tot en met zondag en zaterdag van twee tot vier symposium met lunch.

hetwildeweten.nl/2018/tireless-line


Kim Habers


Alexandra Roozen


Isabell Schulte


Kim Habers


Christian Pilz


Bas Ketelaars

Aanrader: expo tot en met zondag en zaterdag van twee tot vier symposium met lunch.

hetwildeweten.nl/2018/tireless-line

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*