Willem Besselink @ NL=US

Willem Besselink @ NL=US

De man die zijn dagelijks leven omkat tot sculpturale infografiek is on a roll dit jaar. Drie grote solopresentaties op rij maar liefst (38CC, NL=US en later dit jaar de Kunsthal) en dan is hij tussendoor ook nog actief als een van de drijvende krachten achter If Paradise Is Half As Nice in en rond Leizig.

In Like Clockwork gebruikt Besselink de kleuren die in het boek A Clockwork Orange beschreven worden als uitgangspunt. De kleur, aantal keer genoemd, plaats in het boek en formaat van het door hem gelezen exemplaar vormen de basis voor een grote installatie en een aantal kleinere sculpturen, tekeningen en schilderijen.

T/m 8 juli a.s.

Nlisus.com

Willem Besselink @ NL=US

Willem Besselink @ NL=US

Willem Besselink @ NL=US

Willem Besselink @ NL=US

Willem Besselink @ NL=US

Willem Besselink @ NL=US

Willem Besselink @ NL=US

Willem Besselink @ NL=US

Willem Besselink @ NL=US

Willem Besselink @ NL=US

Willem Besselink @ NL=US

T/m 8 juli a.s.

Nlisus.com

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*