Kunst & Complex 30 jaar: feest 13 oktober

Als strijder van het eerste uur viert Kunst & Complex trots haar dertigjarig bestaan:

“Dat doen we met een tentoonstelling in de voormalige rechtervleugel van Kunst&Complex. De 750 m2 worden gebruikt voor werk van (voormalige) kunstenaars van K&C, een memorywall voert de bezoeker mee terug de tijd in en er vinden performances plaats.
Van harte welkom!”

Feest 13 oktober vanaf 17:00 uur.

Nadere informatie alleen op Facebook:
facebook.com/events/330174130862632

About Jeroen Bosch 4733 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*