Marie Ilse Bourlanges & Elena Khurtova @ Arti

Over de kleien dozen in de grote rechterruimte van Arti hoeft niets gezegd te worden. Een indrukwekkende installatie, de archiefdozen vergaan waar je bij staat. Zichtbare vergangkelijkheid.

In de voorruimte (vrij geassocieerd) de inhoud van die archiefdozen? In ieder geval een berg aan materiaal uitgelegd op de vloer.

Als je ze aanraakt vallen ze uit elkaar. Niet dat ik dat deed! Neenee, kijken doe je met je ogen leerde ik op school. Titel van het werk: Transient installation raw clay

In de achterruimte even intrigerende bewerkte kaarten. Goed werk dat ik beter zou willen zien. Ik was hier kort tijdens de uitreiking van de Jeanne Oosting Prijzen 2018 in de belendende zalen – stervensdruk en vol volk – waarover eerder separaat kort meer.

 
Waarschijnlijk mooi werk van Marie Ilse Bourlanges & Elena Khurtova in een kort lopende tentoonstelling. Nog slechts tot 21 oktober.

arti.nl/tentoonstelling/the-sky-is-on-the-earth

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*