Independent Brussel

Independent NY was in maart en ik was toen compleet overrompeld door de fantastische werken die ik daar zag dus ging ik vandaag een beetje extra opgetogen naar Brussel voor een rondje beurs. Een snufje NY op een treinritje van twee uur vanuit Rotterdam.

Fantastisch. En ik ben totaal niet objectief omdat ik dol ben op beursvloeren vol met galeries en nieuw te ontdekken kunst. De selectie was super goed. Weinig missers en een knap pand.

Nederlandse inbreng Charles Avery bij Grimm, Femmy Otten (knettertje goed) bij Fons Welters en Jacqueline de Jong in combinatie met Wieske Wester bij Dürst Britt & Mayhew. Heerlijkheid en GAAN dus dit weekend!

Charles Avery

Charles Avery bij Grimm niet te hebben zo goed.

Christine Kong Gallery

Jacqueline de Jong met een mooie publicatie Potato Blues

Eduardo Sarabia

Femmy Otten

Grimm

Jacqueline de Jong bij Dürst Britt & Mayhew

Nieuw werk Jacqueline de Jong

Labor

Mijn favoriet Wieske Wester Shrimp bij Dürst Britt & Mayhew

Sayre Gomez

Nog tot zondag 11 november in het Vanderborght Building.

independenthq.com/brussels

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*