Martin Kippenberger / Klaus Scherübel / Willem de Haan

    Martin Kippenberger, The Metro-Net entrance in Syros, Greece (Link)

    Klaus Scherübel “Extending Kippenberger’s METRO-Net”, 2012-2013. Concrete, wood, metal, glass, paint, vinyl letters, vintage lamp, electrical wiring, posters, 365 x 365 x 548 cm. Notre-Dame-des-Bois, Québec, Canada (Link)

    Willem De Haan, Metro Station Eekteweg, 2018. Wordt voor de entree van Art Rotterdan geplaatst i.s.m. Milk Amsterdam (Link)
About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*