Amber Solo/Bcademie @ Kunst & Complex

Amber Solo/Bcademie @ Kunst & Complex

    By far de meest originele prijslijst van de week (één exemplaar is te koop).

Het atelier van Roland Spitzer omgebouwd tot sprankelende white cube, absoluut hoogtepunt van de jaarlijkse open studio’s bij Kunst & Complex, misschien wel het oudste nog actieve kunstenaarsinitiatief van Rotterdam.

Online valt er amper wat over terug te vinden maar Amber Solo is een collectief dat is ontstaan vanuit de onvolprezen Bcademie. Hoe lang de show nog duurt geen idee maar als u morgen, zondag 10 februari, tussen 13:00 en 19:00 de open ateliers aan de Keileweg 26 bezoekt dan vindt u Amber Solo helemaal bovenaan de trap naar links.

Ambersolo.com

Amber Solo/Bcademie @ Kunst & Complex

Amber Solo/Bcademie @ Kunst & Complex

Roland Spitzer

Amber Solo/Bcademie @ Kunst & Complex

Ijsschilderijenkoning Daan den Houter legt vast.

Amber Solo/Bcademie @ Kunst & Complex

Amber Solo/Bcademie @ Kunst & Complex

Amber Solo/Bcademie @ Kunst & Complex

Hoe lang de show nog duurt geen idee maar als u morgen, zondag 10 februari, tussen 13:00 en 19:00 de open ateliers aan de Keileweg 26 bezoekt dan vindt u Amber Solo helemaal bovenaan de trap naar links.

Ambersolo.com

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*