Tanja’s Freak Show

Tanja Ritterbex woont en werkt de eerste vier maanden van het jaar in IBB Curacao en doet er meer dan alleen nieuwe schilderijen maken. Dolle pret op haar YouTube kanaal met Youtube.com/user/TanjaRitterbex/videos.

“Hi guys, everyday I am searching for new compositions to paint and new mask to become an even better freak than the day before! I am an Artist in residence at Curacao! Join me and follow my Freak Show! The Freak project, video 02:37 minutes and oil on canvas 140×90 cm 2019”

About Niels Post 3647 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*