Expeditie Eisinga @ Electriciteitsfabriek

Expeditie Eisinga @ Electriciteitsfabriek

Must see!

Een door Jeroen Eisinga georganiseerde tentoonstelling in het robuuste markante Uniper gebouw, waarin nog steeds elektriciteit wordt opgewekt. Vertoning van enkele eerdere films maar ook een première van zijn laatste Night Fall, 2019. De perfecte projecties brengen je in een andere wereld. Die van Eisinga. Geïnspireerd door de werkelijkheid die zonder zijn mening ontstaat. Hoe gruwelijk deze ook is. De dood. Het verdwijnen. Dringt zich op.

Meer details krijg je te horen tijdens het eveneens bijzondere vrijdagavondprogramma.

T/m 7 april a.s.

Electriciteitsfabriek.nl

Expeditie Eisinga @ Electriciteitsfabriek

Expeditie Eisinga @ Electriciteitsfabriek

Springtime, 2010-2011, en Het Zesde Zintuig, 1994.

Expeditie Eisinga @ Electriciteitsfabriek

Eerste vrijdagavond programma met Dana Linnsens Benito maakt opnames.

Expeditie Eisinga @ Electriciteitsfabriek

Gerdinand en Corline, 1996.

Expeditie Eisinga @ Electriciteitsfabriek

Expeditie Eisinga @ Electriciteitsfabriek

Sehnsucht, 2002.

Expeditie Eisinga @ Electriciteitsfabriek

Expeditie Eisinga @ Electriciteitsfabriek

Night Fall 2019.

T/m 7 april a.s.

Electriciteitsfabriek.nl

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Beste mensen. “Een door Jeroen Eisinga georganiseerde tentoonstelling” is feitelijk onjuist. Ik heb het contact wel geïnitieerd, maar zij hebben vanaf dat moment alles georganiseerd en dat ook nog op een heel erg bevlogen, hele leuke en goede manier. Ik doe de mensen achter De Electriciteitsfabriek echt tekort als we dit zo laten staan. Op deze manier werken met zo’n leuk team is echt waar het om gaat. Dankzij hun is het zo goed geworden.

  2. Desalniettemin lijkt het erop dat deze bejubelde expositie zonder tussenkomst van ook maar één curator tot stand is gekomen. Preisvergleich zegt dat de tijden van de ellenlange openingsspeeches met de oeverloos uit een modieuze roman citerende zichzelf feliciterende kunstelite nu eindelijk voorbij zijn. Hulde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*