Park als gastatelier

Park als gastatelier

Misschien wel het grootste gastatelier van Nederland. Voor het derde jaar op rij toont Park in Tilburg geen tentoonstelling maar zet het haar deuren open voor een geluksvogel die er twee maanden aan de slag mag. Met grootse solo ter afsluiting.

“De oproep staat open voor in Nederland, België en Duitsland woonachtige kunstenaars die binnen 150 km van Tilburg wonen en met hun werk reageren op de ruimte en context van PARK. De geselecteerde kunstenaar krijgt de gelegenheid om acht weken in PARK te verblijven en aan het ingediende projectvoorstel te werken Hij/zij krijgt een all-in budget van € 1000,- voor deze werkperiode. Dit budget bevat alle kosten zoals reis- en materiaalkosten, catering en honorarium. De kunstenaar wordt in overleg met PARK gedurende de werkperiode ondergebracht in het centrum van Tilburg.”

Inzenden kan t/m 21 april a.s.

Park013.nl/nl/activiteiten/nu-te-zien/summer-residency-2019

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*