House for Sale

House for Sale

Dat is nog eens een manier om extra aandacht te genereren voor de verkoop van je huis, je bouwt er gewoon een tentoonstelling omheen. Leuk detail, de namen van de deelnemers staan ingetekend op de bouwtekeningen aan het eind.

“Sinds zondag 14 april is House voor sale digitaal te bezichtigen via Funda. Een primeur, want niet eerder werd er op dit platform een tentoonstelling gepresenteerd![…] De muziek House for Sale van Lucifer bij de video moeten jullie er zelf bij bedenken, vanwege Buma rechten.”

T/m 5 mei, do t/m zo van 12.00-17.00 uur en op afspraak.

Funda.nl/koop/apeldoorn/huis-40125699-elsweg-57/

House for Sale

House for Sale

House for Sale

House for Sale

House for Sale

T/m 5 mei, do t/m zo van 12.00-17.00 uur en op afspraak.

Funda.nl/koop/apeldoorn/huis-40125699-elsweg-57/

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*