Niet in de tuin van huize Flintstone

Niet in de tuin van huize Flintstone

Paradijsvogels en de gemeente, altijd is er wel een lokale zuurpruim met wat te klagen. Amper zichtbaar vanaf de straat, alleen vanaf een nabijgelegen viaduct (zie bovenstaande streetview), lijkt me heerlijk om lang te rijden richting elders.

“[…] And yet, somehow, not everyone is laughing. In March, the town of Hillsborough filed a lawsuit against Mrs Fang, alleging that she failed to obtain the proper permits for her landscaping work, declaring her home a “public nuisance”, and seeking a court order to remove the various “improvements” that have turned the home into what the town’s lawyer describes as a “highly visible eye sore” that is not “in keeping with community standards”.”

Theguardian.com/us-news/2019/may/06/flintstone-house-dinosaur-owner-hillsborough

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*