If paradise is half as nice @ een oude shampoofabriek

If paradise is half as nice @ een oude shampoofabriek

Eind augustus opent If paradise is half as nice voor de negende keer haar deuren. Ooit begonnen door Pim Palsgraaf en Daan Botlek als maandje weg uit Rotterdam is het in negen jaar uitgegroeid tot een geoliede machine van bevriende kunstenaars die elke zomer haar vleugels uitslaat in een verlaten fabriekspand in de regio Leipzig. Een maand lang werken met als basismateriaal dat wat het pand te bieden heeft en in week vijf een afsluitende tentoonstelling. Als semi-illegaal zelfinitiatief is IPIHAN zo succesvol gebleken dat lokale overheden en pandeigenaren inmiddels in de rij staan met het aanbieden van mogelijke panden.

Geld is er nog steeds niet natuurlijk en daarom is het weer tijd voor de jaarlijkse crowdfund.

Doneren en/of voor een heel schappelijk prijsje een kunstwerk kopen doet u hier:

Ipihan.com/funding

advertentie(s)

Of kom langs tijdens de opening op 23-24-25 augustus. Ook daarmee steunt u If paradise is half as nice.

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*