Het Melania Trump monument van Brad Downey

Vorig jaar nog de tentoonstelling van het jaar bij MU in Eindhoven. Nu wereldwijd viral met zijn monument voor -en op de geboortegrond van- ijskoningin Melania Trump: Brad Downey. Bovenstaande making of video is van een ontroerende schoonheid en bij vlagen buitengewoon grappig. Een van de hoogtepunten van het jaar.

“A life-size wooden sculpture of Melania Trump recently appeared on top of a tree pedestal on the green banks of the Sava river, close to the First Lady’s hometown in South Slovenia. Although it has been a local attraction since finished this past March, the sculpture captured the international media’s attention after it was officially inaugurated on Friday, July 5.”

Hyperallergic.com/508597/melania-trump-gets-her-first-monument-and-its-not-what-youd-expect/

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*