13 Minutes to the Moon

13 Minutes to the Moon

In het kader van vijftig jaar maanlanding op 20 juli, vandaag in 1969 vertrok de raket, een audiotip voor binge luisteraars.

“[…] a 12-part series covering the Apollo programme through the final dramatic 13-minute descent of the Apollo 11 mission, when everything came close to going badly wrong. Communication was breaking down, technology was failing and fuel was running out.”

Klinkt saai en langdradig maar is allesbehalve.

Bbc.co.uk/programmes/w13xttx2/episodes/downloads

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*